Johannes Krisch

Im Labyrinth des Schweigens-Labirinti i heshtjes
7.3
HD

Im Labyrinth des Schweigens-Labirinti i heshtjes

Një prokuror i ri në Gjermaninë Perëndimore të pasluftës heton një konspiracion masiv për të mbuluar të kaluarën naziste të figurave të shquara ...
In the Fade
7.3
HD

In the Fade

Nov. 23, 2017

In the Fade

Jeta e Katjas rrënohet pasi humbet të shoqin dhe të birin në një sulm me bombë. Pas një kohe të gjatë duke vajtuar, ajo vendos të kërkojë të hakmerret.