Karin Neuhäuser

In the Fade
7.3
HD

In the Fade

Nov. 23, 2017

In the Fade

Jeta e Katjas rrënohet pasi humbet të shoqin dhe të birin në një sulm me bombë. Pas një kohe të gjatë duke vajtuar, ajo vendos të kërkojë të hakmerret.