On Ju-wan

Obsessed
6.2
HD

Obsessed

May. 14, 2014

Obsessed

Historia e shkurtër e dashurisë midis një komandanti dhe bashkëshortes së kapitenit të tij, gjatë luftës së Koresë me Vietnamin.