Shinnosuke Mitsushima

Mumon: The Land of Stealth
7.3
HD

Mumon: The Land of Stealth

Kur ninja Mumon vret një ninja tjetër në mënyrë që të kërkojë një shpërblim, pasojat janë të rënda dhe përfshijnë ushtrinë e avancuar dhe grupin ...
The Third Murder
6.9
HD

The Third Murder

Sep. 09, 2017

The Third Murder

Mitsumi ka precedenca të vjetra kriminale dhe tani është sërish në vëmendjen e autoriteteve. Është një çështje e hapur dhe e mbyllur dhe Mitsumi ...