Uwe Rohde

The Golden Glove
6.7
HD

The Golden Glove

Feb. 21, 2019

The Golden Glove

Një vrasës serial shkakton tmerr mes banorëve të Hamburgut gjatë fillimit të viteve 1970.
In the Fade
7.3
HD

In the Fade

Nov. 23, 2017

In the Fade

Jeta e Katjas rrënohet pasi humbet të shoqin dhe të birin në një sulm me bombë. Pas një kohe të gjatë duke vajtuar, ajo vendos të kërkojë të hakmerret.