Yuki Saito

Inuyashiki
6.9
HD

Inuyashiki

Apr. 20, 2018

Inuyashiki

Inuyashiki Ichirou është një oficer 58 vjeçar mund të quhet i pafat pasi shoqëria dhe familja nuk e respektojnë.Për më tepër ai zbulon se është i ...
The Third Murder
6.9
HD

The Third Murder

Sep. 09, 2017

The Third Murder

Mitsumi ka precedenca të vjetra kriminale dhe tani është sërish në vëmendjen e autoriteteve. Është një çështje e hapur dhe e mbyllur dhe Mitsumi ...