Të animuar

Cranston Academy: Monster Zone
7.4
HD

Cranston Academy: Monster Zone

Një nxënës inteligjent i shkollës së mesme, transferohet papritur në një shkollë me konvikt ku hap një portal me përbindësha nga një dimension ...
Frozen II
7.3
HD

Frozen II

Nov. 20, 2019

Frozen II

Frozen 2: Elsa, mbretëresha e dëborës ka një dhunti të jashtëzakonshme: fuqinë për të krijuar akull dhe borë. Por, pavarësisht sa e lumtur është ...
Fearless
4.7
HD

Fearless

Aug. 14, 2020

Fearless

Një adoleshent i fiksuar pas videolojërave është i detyruar të shndërrohet në dado me kohë të plotë, kur loja e preferuar hedh tre foshnje të ...
The Larva Island Movie
5.3
HD

The Larva Island Movie

Jul. 23, 2020

The Larva Island Movie

Çak, një djalë që ka humbur për disa vite në një ishull, kthehet në shtëpi dhe bisedon me një gazetare për jetën e ishullit si edhe për shokët që ...
Her Blue Sky
6.7
HD

Her Blue Sky

Oct. 11, 2019

Her Blue Sky

Her Blue Sky (2019)Pas vdekjes së prindërve, Akane mbeti në qytetin e saj të lindjes për t’u kujdesur për motrën e saj të vogël, Aoi. Vite ...
Flavors of Youth
6.6
HD

Flavors of Youth

Aug. 04, 2018

Flavors of Youth

Tre histori të ndryshme të disa të rinjve të vendosur në qytete të ndryshme të Kinës.
Persepolis
8.0
HD

Persepolis

Jun. 27, 2007

Persepolis

Një vajzë iraniane e pjekur para moshës së saj dhe që nuk ka frikë të shprehet rritet gjatë Revolucionit Islamik.
Scoob!
HD

Scoob!

May. 15, 2020

Scoob!

Skubi dhe banda përballen me misterin e tyre më sfidues, një komplot për të çliruar qenin fantazmë, Cerberus, nëpër botë. Ndërsa nxitojnë për të ...
The Willoughbys
6.6
HD

The Willoughbys

Apr. 22, 2020

The Willoughbys

Të bindur se do ishin më mirë duke u rritur vetëm, fëmijët Uillobi kurdisin një plan tinëzar për t’i nisur prindërit e tyre egoistë me ...
A Turtle’s Tale: Sammy’s Adventures
6.1
HD

A Turtle’s Tale: Sammy’s Adventures

Një breshkë deti, e cila u lind në vitin 1959, kalon pesëdhjetë vitet e ardhshme duke udhëtuar në botë, ndërsa po ndryshohet nga ngrohja globale.  
Qofte nga Qielli 1
6.9
HD

Qofte nga Qielli 1

Sep. 17, 2009

Qofte nga Qielli 1

Cloudy with a Chance of Meatballs: Një shkencëtar vendas shpesh vlerësohet si një dështim derisa ai të shpikë një makinë që mund të bëjë që ...
Sturgill Simpson Presents Sound & Fury
6.5
HD

Sturgill Simpson Presents Sound & Fury

Një shofer misterioz shkon thellë në një skëterrë post-apokaliptike drejt një përballje të egër me dy kundërshtarë monstruozë.
Red Shoes and the Seven Dwarfs
6.1
HD

Red Shoes and the Seven Dwarfs

Princat e mallkuar nga një zanë, janë kthyer në xhuxhë dhe kërkojnë puthjen e një gruaje të bukur, për të thyer mallkimin. Nga ana tjetër, ...
South Park
7.9

South Park

Aug. 13, 1997

South Park

Follows the misadventures of four irreverent grade-schoolers in the quiet, dysfunctional town of South Park, Colorado. Shkolla South park 
Rapunzel (Tangled)
7.7
HD

Rapunzel (Tangled)

Nov. 24, 2010

Rapunzel (Tangled)

Flokëgjata Rapunzel ka kaluar tërë jetën e saj në një kullë, por tani që një hajdut i arratisur e ka gjetur atë, ajo është gati për ta zbuluar ...
Bota e lodrave 3
8.3
HD

Bota e lodrave 3

Jun. 16, 2010

Bota e lodrave 3

Toy story 3: Lodrat janë dorëzuar gabimisht në një qendër që kujdesen për lodrat para se Andi të niset për në kolegj, dhe është Woody ai që do të ...
Ne kërkim të Nemos
8.1
HD

Ne kërkim të Nemos

May. 30, 2003

Ne kërkim të Nemos

Finding Nemo: Nje peshk i vogel me emrin Nemo del ne jete dhe perballet me egersine e njeriut. I ati i tij Marlin, vendos ta kerkoje dhe ta gjeje ...
Bota e lodrave 2
7.9
HD

Bota e lodrave 2

Oct. 30, 1999

Bota e lodrave 2

Toy story 2: Kur Woody është vjedhur nga një koleksionist lodrash, Buzz dhe miqtë e tij zotohen për ta shpëtuar atë, por Woody gjen idenë e ...
Finding Dory
7.8
HD

Finding Dory

Jun. 16, 2016

Finding Dory

Peshku blu miqësore, por harraqe, fillon një kërkim për prindërit e saj të humbur, dhe të gjithë mësojnë rreth kuptimit të vërtetë të familjes, ...