Fantastiko-Shkencor

Jiu Jitsu
3.2
HD

Jiu Jitsu

Nov. 20, 2020

Jiu Jitsu

Një herë në 6 vite, sa herë kometa kalon afër tokës, do ringjallet një luftëtar Ji-Jitsu i cili duhet të përballet me pushtuesin që vjen nga një ...
G-Loc
5.3
HD

G-Loc

Aug. 11, 2020

G-Loc

Brani largohet nga Toka, që është kthyer në një planet të pabanueshëm. Ai nëpërmjet një anijeje hapësinore shkon drejt Rheanit, një planet i ...
Solitary
5.4
HD

Solitary

Aug. 31, 2020

Solitary

‘Solitary’ është një film fantastiko-shkencor për një njeri i cili zgjohet brenda një dhome për të zbuluar se është një i burgosur i ...
Possessor Uncut
6.5
HD

Possessor Uncut

Oct. 02, 2020

Possessor Uncut

Tasya Vos, një vrasës elitar, i korporatave, merr kontrollin mbi trupat e njerëzve të tjerë duke përdorur teknologjinë e implantimit të trurit ...
Supernova
4.9
HD

Supernova

Jan. 14, 2000

Supernova

Një anije mjekësore kërkimi dhe shpëtimi në hapësirë në fillim të shekullit XXII,merr një thirrje alarmante dhe ekuipazhi vendos t’i përgjigjet ...
The New Mutants
5.5
HD

The New Mutants

Aug. 26, 2020

The New Mutants

Pesë mutantë të rinj, sapo zbuluan aftësitë e tyre ndërsa mbaheshin në një institucion sekret kundër vullnetit të tyre, luftojnë për t’i ...
Books of Blood
5.6
HD

Books of Blood

Oct. 07, 2020

Books of Blood

Një udhëtim në territorin e paeksploruar dhe të ndaluar përmes tre historive të mbetura në hapësirë?? dhe në kohë.  
Save Yourselves!
5.4
HD

Save Yourselves!

Oct. 01, 2020

Save Yourselves!

Një çift normal nju-jorkezësh vendos të largohet nga jeta materialiste e qytetit dhe të shkëputet nga interneti por befasohet kur gjatë javës së ...
Black Box
HD

Black Box

Oct. 06, 2020

Black Box

Një burrë vë re ndryshime të mëdha në mendjen e tij pas një aksidenti me makinë dhe fillon një trajtim eksperimental.  
2067
HD

2067

Oct. 01, 2020

2067

Kur ajri i Tokës bëhet i pakonsumueshëm, një mesazh nga e ardhmja dërgon një njeri në një mision të rrezikshëm, në një botë të panjohur për të ...
LX 2048
HD

LX 2048

Sep. 25, 2020

LX 2048

Një i sëmurë fatal përpiqet të sigurojë të ardhmen e familjes së tij në një botë ku toksiciteti i diellit i detyron njerëzit të qëndrojnë brenda ...
Invasion
5.6
HD

Invasion

Jan. 01, 2020

Invasion

Me rënien e anijes aliene jeta e Julias ndryshoi, tani tre vjet më vonë njerëzimi do të përjetojë sërish një pushtim të ri.  
Intersect
3.2
HD

Intersect

Feb. 12, 2020

Intersect

Një grup i ri studentësh arrijnë të shpikin një makineri që lejon udhëtimin në kohë dhe më pas zbulojnë se po pushtohen nga forca të mistershme ...
Cargo
5.8
HD

Cargo

Oct. 18, 2019

Cargo

Një astronaute e re femër, e cila bashkohet me një astronaut të përhershëm në bordin e një anije kozmike, lufton me punën e saj, ndërsa ...
Parallel Minds
6.7
HD

Parallel Minds

Sep. 01, 2020

Parallel Minds

Në prag të nxjerrjes në treg të Syrit të Kuq 2, një lente që regjistron të dhëna dhe rishfaq kujtime të harruara, Margo, një studjuese e ...
These Final Hours
6.7
HD

These Final Hours

Jul. 31, 2014

These Final Hours

Një njeri egoist ishte nisur drejt një feste që po zhvillohej pak orë para fundit të botës, por përfundon duke shpëtuar një vajzë të vogël dhe ...
Tenet
7.9
HD

Tenet

Aug. 22, 2020

Tenet

Të armatosur me vetëm një fjalë, Princip, dhe duke luftuar për mbijetesën e të gjithë botës, një protagonist udhëton mes një bote të errët të ...
Attack of the Unknown
2.6
HD

Attack of the Unknown

Aug. 28, 2020

Attack of the Unknown

Një ekip SWAT që po transporton një shef të sindikatës së krimit i duhet të luftojë për të dal nga një qendër paraburgimi gjatë një pushtimj alienësh.
Bill & Ted Face the Music
6.8
HD

Bill & Ted Face the Music

Një vizitore nga e ardhmja u thotë miqve të mirë, Billit dhe Tedit, se vetëm një nga këngët e tyre mund të shpëtojë realitetin dhe të sjellë ...
The Astronaut of God
6.4
HD

The Astronaut of God

May. 15, 2020

The Astronaut of God

Në vitin 1962, një astronaut dërgohet në hapësirë me mision për të zbuluar prezencën e fenomeneve ose qenieve të mbinatyrshme.
Project Power
HD

Project Power

Aug. 14, 2020

Project Power

Një ish-ushtar bashkëpunon me një polic dhe një vajzë të re për të gjetur burimin e një pilule të rrezikshme, që i siguron superfuqi të ...
Cosmos
5.8
HD

Cosmos

Nov. 08, 2019

Cosmos

Cosmos eksploron orët e para emocionuese të kontaktit të parë kur tre astronomë interceptojnë aksidentalisht atë që ata besojnë si një sinjal i ...
Extinction
5.9

Extinction

Aug. 07, 2015

Extinction

Dhe papritur, brenda natës, bota ndaloi. Dy burra, dy të mbijetuar, një fëmijë, dhe urrejtja që i ndan. Një vend i harruar nga të gjithë, ...
Deep Blue Sea 3
4.6
HD

Deep Blue Sea 3

Jul. 28, 2020

Deep Blue Sea 3

Dr. Emma Collins dhe ekipi i saj po kalojnë verën e tretë në ishullin e “Little Happy” duke studiuar efektin e ndryshimit të klimës ...
Twelve Monkeys
8.0
HD

Twelve Monkeys

Dec. 29, 1995

Twelve Monkeys

Në një botë të ardhshme të shkatërruar nga një virus i cili fshiu pjesën më të madhe të popullsisë njerëzore në planet. Një i dënuar dërgohet pas ...